Menu
Your Cart

Agregate

constructii civile
Firma noastra transporta si  comercializeaza: nisip, margaritar, pietris, piatra mare, piatra sparta de rau, refuz de ciur, balast compatibil pentru terasamente

Firma noastra transporta si  comercializeaza:
- Nisip (0mm - 4m)
- Margaritar (4mm - 8mm)
- Pietris (8mm - 16mm)
- Piatra mare (16mm - 31,5 mm)
- Piatra sparta de rau
- Refuz de ciur (31,5mm - 63mm)
- Balast compatabil pentru terasamente (0mm - 63mm)

○ Nisip (0-4 mm)
Prin nisip se întelege o roca sedimentara neconsolidata, provenita din sfarâmarea unor minerale, roci sau organisme si care se prezinta sub forma unei acumulari de granule fine (0,063–4 mm)-sortat si spalat.

○ Margaritar/Pietris (4-8 mm)
Margaritar roca sedimentara , din  sortarea balastului sau sfarâmarea unor minerale, roci sau organisme. Spalate si sortate  in intervalul 4-8 mm sunt cunoscute sub numele de margaritar sau pietris.

○ Pietris (8-16 mm)
Pietris roca sedimentara, provenita din  sortarea balastului sau sfarâmarea unor minerale, roci sau organisme. Spalate si sortate  in intervalul 8-16 mm sunt cunoscute sub numele de pietris.

○ Piatra mare (16-31 mm)
Pietris roca sedimentara, din  sortarea balastului sau sfarâmarea unor minerale, roci sau organisme. Spalate si sortate  in intervalul 16-31,5 mm sunt cunoscute sub numele de piatra mare.

○ Refuz de ciur (>31,5 mm)
Piatra roca sedimentara, provenita din  sortarea balastului sau sfarâmarea unor minerale, roci sau organisme. Sortate peste 31 mm sunt cunoscute sub numele de refuz de ciur. Este utilizat ca material de constructie, tratament de drumuri,terasamente,

○ Piatra concasata de rau
Agregate concasate  provenita din sfarâmarea unor minerale sau roci. Spalate, concasate si  sortate. Sunt cunoscute sub numele de agregate concasate. Piatra concasata este utilizat ca material de constructie, tratament de drumuri, terasamente, inbracaminte din beton de ciment,betoane de inalta performanta, etc.

○ Balast compactabil (0-70 mm)
Balast este un amestec de pietris,nisip,liant, de obicei de natura sedimentara utilizat în constructii pentru terasamente,umplutura.Servicii de Transport

Unul dintre obiectivele firmei noastre este transportul de agregate de balastiera urban sau interurban.Asiguram transportul agregatelor cu autovehiculele proprii. De asemenea asiguram si evacuarea balastului, pamantului, molozului sau a oricarui fel de deseu rezultat in urma lucrarilor de excavatie/demolari.

Parcul nostru este format din autobasculante Volvo cu capacitati de transport cuprinse intre 14 mc- 27 mc. Capacitatea de transport a firmei poate varia in fuctie de locatia lucarilor si capacitatea de prelucrare a beneficiarului.
Calitatea echipamentelor noastre, alaturi de experienta noastra, ne recomanda ca fiind partenerul ideal in special pentru lucrarile de durata, ce presupune aprovizionarea continua cu materiale de constructie si evacuarea permanenta a materialelor rezultate din lucrari de demolare sau din lucrari de excavatie.
Serviciul nostru de inchiriere va sta la dispozitie cu autovehicule specializate pentru transport agregate..Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

Efectuam terasamente, excavatii, fundatii, decopertari strat vegetal, nivelare terenuri, compactari, drumuri, trotuare,canalizari. Folosind utilaje de cea mai buna calitate, alaturi de profesionalismul personalului, ne permit sa va garantam, ca indiferent ca este vorba despre fundatia unei case sau de excavatii de adancime pe suprafete extinse, va putem oferi cea mai buna solutie.

Totodata ne ocupam si de transportul si depozitarea balastului,pamantului si a oricarui fel de deseu rezultat in urma lucrarilor de excavatie sau demolare.

Agregate de balastiera toate sorturile transport cu autobasculante de: 14  mc, 18 mc, 24 mc, 27 mc